Home Over Ons Webwinkel Contact Help

Eindejaarsfolder 2008-2009

Joepie, de nieuwe eindejaarsfolder van
HET BLOKKENDOOSJE
is er. De folder is nu
online beschikbaar.

Via de knop MEER INFO komt u rechtstreeks bij de folder terecht.

Ga snel kijken en maak al je Sinterklaaslijstje aan.


MEER INFO
KOOP ONLINE leuke en originele geschenken, educatief en duurzaam houten speelgoed met de nadruk op ecologisch verantwoord speelgoed.

Puzzels, speelgoed, decoratie en knuffels van verschillende bekende merken. Houten poppenhuizen en autobanen. Knutselmateriaal van maïs en eigen juwelen maken voor de creatieve kids. Dino’s opgraven en insecten bestuderen voor de onbevreesden.

U verwacht binnenkort een kindje en u geeft de voorkeur aan educatief, duurzaam en mooi houten speelgoed? Dan kan u bij HET BLOKKENDOOSJE een geboortelijst aanleggen. Een eenvoudige manier om 'minder nuttige' cadeaus te vermijden en om duidelijk te maken wat je favoriete geschenken zijn. Meer info vindt u in de HELP rubriek.

U wil voor uw collega of voor een belangrijke klant een origineel geboortegeschenk kopen? Kijk onder HELP : Geboortegeschenken voor onze service en voorwaarden.

BOEKJE VAN DE WEEK
Elke week een ander boekje in de kijker!

Deze week: Kerstmis een boekje van Dick Bruna (schrijver van de Nijntjes boeken) waarin het kerstverhaal voor kleine kinderen wordt uitgelegd.

Al onze boekjes zijn de leukste uit de collectie van kinderboekenspeciaalzaak "De Kleine Johannes" uit Leuven.

"WANT SPELEN MOET LEUK ZIJN"HET BLOKKENDOOSJE BVBA | Leuvensestraat 8 | 3200 Aarschot
info@hetblokkendoosje.be | www.hetblokkendoosje.be
Tel 0032 (0)16 56 21 00 | Fax 0032 (0)16 56 84 00